Cogombrets amb vinagre

Per
dinar: cogombrets amb vinagre, salsa de soja, blat de moro, tomàquet,
tonyina, tàperes, pasta: sabors de l’estiu. Com la cervesa fresca al
bar de la piscina, "ganchitos", aquelles olives farcides i el gust de
clor de la teva pell humida. Sardines a la brasa sopant al carrer, el
cava que no és prou fred, el meló massa madur, un gelat de tres sabors
i la galeta que l’acompanya, quasi sempre estovada, que quan ningú em
mira deixo oblidada damunt de la taula.
Molt més tard, cafè de termos, whisky, conyac, el sucre en terrossos i l’olor d’un Fleur de Savanne
que em transporta a un altre temps i a un altre lloc. Vermut de
diumenge, calamars a la romana, espàrrecs de pot i musclos de llauna.
Dos martinis, una Fanta, escopinyes amb llimona i pebre, una bossa de
3D i dues de patates.



Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.