Jo vull ser espanyol

Em fan enveja, aquests espanyols, jo vull ser com ells. Vull tenir un exèrcit que desfili per la Diagonal cada Onze de Setembre, amb una mascota herbívora, la Senyera al vent i una música carrinclona. Vull que els catalans guanyem aquesta guerra i que puguem, d’una vegada, celebrar les victòries com fan les nacions normals. Em fan enveja, els espanyols. Jo també vull un Estat català que sigui arbitrari a l’hora d’aplicar les lleis, injust amb les minories i moderadament corrupte. Vull un Estat català amb uns serveis secrets capaços de qualsevol barbaritat, un Estat que imposi sibil·linament o descaradament la llengua pròpia, que la protegeixi, que la difongui i que n’asseguri la supervivència. Vull un Estat català amb les virtuts i els defectes de les nacions normals. Em fan enveja els espanyols. Jo vull tenir el que tenen ells.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.